Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στη FOOD EXPO 2024 (9-11 Μαρτίου 2024)
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής του, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή του με επιχειρήσεις μέλη του στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2024, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως και 11 Μαρτίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ATHENS METROPOLITAN EXPO, στα Σπάτα – Αττική.
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής είναι οι εξής:
ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ | Αμπελόφυλλα σε άλμη, ντολμαδάκια κατεψυγμένα, κατεψυγμένες ζύμες και πίτες, κατεψυγμένα φαγητά |
Κύρλα Σταματία – Gaia Olives | Ελιές Χαλκιδικής ολόκληρες/εκπυρηνωμένες, Ελιές Χαλκιδική γεμιστές με αμύγδαλο, φυσική πιπεριά, σκόρδο, πιπεριά chili, πιπεριά χαλαπένιο, τυποποιημένες ελιές |
Ε. ΨΟΥΝΟΥ ΣΥΖ. Ι. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ – YANNI’S OLIVE GROVE | Αγουρέλαια Χαλκιδικής, μικροσυσκευασίες σνακ ελιάς, τρόφιμα βασισμένα στο ελαιόλαδο Χαλκιδικής εμπλουτισμένα με βιταμίνες |
ERMILIA OLIVES AE | Επεξεργασία – τυποποίηση βρώσιμων ελαιών |
Αθανασιάδης Νικόλαος – FOREST GARDEN – truffle & mushrooms | Λάδι λευκής και μαύρης τρούφας, κρέμα λευκής/μαύρης τρούφας και μανιταριών, duxelle μανιταριών με τρούφα, ολόκληρη τρούφα στον χυμό της, φέτες τρούφας/τριμμένη τρούφα σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βούτυρο με τρούφα, κρέμα porcini |
INOLIVIA FOODS ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ | Ελιές, σαλάτες, λιαστές τομάτες, deli |
ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΣΧΑΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. – ΠΑΣΧΑΛΑΣ OLIVE OIL | Παραγωγή Ελαιολάδου |
Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στηρίζει κάθε ενέργεια εξωστρέφειας για τα μέλη του, επιδοτώντας τη συμμετοχή τους και μάλιστα με ξεχωριστά και αυτόνομα περίπτερα, στους ειδικούς τομείς κάθε έκθεσης, ανάλογα με τα προϊόντα που παράγουν και εμπορεύονται, ώστε να έχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα από την παρουσία τους.