2nd Taste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Event 2025
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πετυχημένο Taste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Εvent, στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων «Αιμίλιος Ριάδης, στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, και ώρες 11.00-17.00.
Πρόκειται για μια στοχευμένη εκδήλωση προγραμματισμένων συναντήσεων (B2B) μεταξύ παραγωγών και μεταποιητών προϊόντων της Χαλκιδικής, με εκπροσώπους της φιλοξενίας και της εστίασης από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση και η συνεργασία των επιχειρήσεων του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα της Χαλκιδικής με τον τριτογενή. Τα εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής έρχονται στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιαστούν και να ενταχθούν στις λίστες αγορών και τα μενού ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Ο αγροδιατροφικός πλούτος της Χαλκιδικής περιλαμβάνει αρτοποιήματα, βότανα, τυρί, μέλι, ελιές, ελαιόλαδο, κρέας, κοτόπουλο, αλλαντικά, προϊόντα αμπέλου, μανιτάρια, κρασιά, μπίρες, κ.α.
ΤοTaste Halkidiki B2B HO.RE.CA. Event 2025 αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και διοργανώνεται με τη συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Προτεινόμενες ώρες επίσκεψης για ξενοδόχους: 11.00-14.00
Προτεινόμενες ώρες επίσκεψης για εστιάτορες: 14.00-17.00
Δήλωση συμμετοχής για παραγωγούς:
https://docs.google.com/forms/d/1XtgXi4Gsoqhm-XvqS4E-suiV4jYfy3YbIotrAORc8Wo/edit
Δήλωση συμμετοχής για επισκέπτες:
https://docs.google.com/forms/d/1EEoO9xVgSKnYTJYEzoLKsqsCgp4t5nM45k2lyl0QN0I/edit
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρεία Chef Stories, Εταιρία Διοργάνωσης Γαστρονομικών Εκδηλώσεων και Στρατηγικοί Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Marketing
Πληροφορίες: Τάνια Γεωργιάδου 2310 471628 ή 6942 980958 και στο events@chefstories.gr